Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu


Vizyon: Öğretmenlerimizin ve konuklarımızın kurumumuza tekrar gelmesini sağlayacak bir ortam hazırlamak.

Misyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yasa ve yönetmelik çerçevesinde sosyal, kültürel tesis özelliğini koruyarak kalitemizi korumak ve geliştirmektir. Gelişmemizin ve iyi hizmet vermenin altı temel maddesini ilke olarak kabul ettik. Bu ilkeler: • Müşteri odaklılık • Yenilikçi • Dürüstlük • Sabırlı olmak • Uzun vadeli ve sağlıklı gelişmek • Kendi kaynağını yaratabilen ve özdenetim yapabilen sağlıklı bir yapıya kavuşturmak, •Toplam kalite teorisinin “ sürekli gelişmeyi “ yaşama geçirmemizdir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler:
Isınma: jeotermal
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Otel bölümü; iki katlı, 11 odalı, 17 yataklıdır. Odalarımızın 5 tanesi çift kişilik, içinde duşakabin, TV, internet ve buzdolabı bulunan odalardır. Diğer 6 oda da ise iki kişilik olup, TV, internet ve buzdolabı bulunmakta ancak banyo ve lavabolar ortak kullanımdır. Binamız 11 otel odalı, 1 mutfaklı, 1 oturma odalı, jeotermalle ısınan taş binadır. Oyun salonumuzda konuklarımızın zihinsel gelişimlerine katkıda bulunacak satranç vb. oyun ekipmanları bulunmaktadır. Çay-Dinlenme bahçesinde öğretmenlerimizin ve konuklarımızın alkolsüz içecek ihtiyaçları karşılanmaktadır. İlçemizin turistik bir ilçe olması ve kaplıcaların bulunması nedeniyle yaz aylarında yoğun talep olmaktadır, bu yüzden misafirlerimizin yer bulabilmeleri için gelmeden önce rezervasyon yaptırmaları önem arz etmektedir.

Telefon - 03127363206

Belgegeçer - (312) 736 5402

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://khamamogretmenevi.meb.k12.tr

Adres - Ankara Caddesi No3 Kızılcahamam/Ankara

Toplantı Salonu :1
Otel Odası :12
Kütüphane Kitap Sayısı :40
Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - İlçemiz ülkemizin önde gelen jeotermal ve doğa turizmi merkezlerinden biridir. Öğretmenevimizin otel, oyun salonu ve çay-dinlenme bahçesi bölümleri vardır. Bina bahçeyle birlikte 899 m2 alana yerleşmiş bulunmaktadır. Binanın alanı 217 m2’dir. Oyun salonu 60 m2’dir. Bahçe olarak kullanılan alan ise 622m2’dir.

Adres - Ankara Caddesi No3 Kızılcahamam/Ankara

Ulaşım Ankara - Kızılcahamam arası her yarım saatte bir kalkan özel halk otobüsleriyle ve gün içinde Ankara EGO´ya ait 527´nolu otobüs seferleriyle Kızılcahamam-Ankara arasında ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kızılcahamam Öğretmenevi Ankara İl merkezine 80 km uzaklıkta olup, Kızılcahamam İlçe merkezinde merkezi bir konumdadır.